Inloggen

De beweegapplicatie voor seniorensportbegeleiders

Beweegapplicatie

Wat is het?
Dé beweegapplicatie voor de seniorenbeweegleiders/-docenten en activiteitenbegeleiders. Onze beweegapp(licatie) Senioren Sport & Bewegen bestaat uit een groeiende database met een veelvoud aan beweegactiviteiten en informatie. De applicatie en database is eenvoudig in gebruik en geeft in woord en beeld antwoord op de vraag wat kan ik vandaag aan mijn groep aanbieden.
Wij hebben voor de beweegapp. een unieke koppeling gemaakt met onder andere het beroepsonderwijs,  materiaalontwikkelaars en leveranciers, die samen met een aantal zeer ervaren docenten voortdurend zorgen voor aanvulling van de database met nieuwe activiteiten.

Wat kun je er mee?
Onze database bevat inmiddels meer dan 100 activiteiten. Door middel van een handige zoekfunctie heeft u in een handomdraai leuke beweegactiviteiten bij de hand. Deze kunt u ook gebruiken om een complete les samen te stellen.

Wat heb ik er aan?
U bespaart veel tijd en hebt altijd de leukste beweegactiviteiten bij de hand. De Senioren Sport & Bewegen applicatie is voor zowel de ervaren sportdocent als voor de vrijwilliger super eenvoudig en inspirerend om mee aan de slag te gaan! in slechts een paar klikken de beschikking over een gevarieerd aantal oefeningen en activiteiten voor zowel de actieve als minder mobiele senioren.

Proefaccount
Of maak gebruik van de mogelijkheid van een gratis proefaccount van 4 weken.

Wat kost het?
Een jaarlicentie kost slechts 65 euro per persoon.

Wilt u als verpleeghuis of organisatie gebruik maken van de beweegapp en heeft u meerdere gebruikers, informeer dan naar de mogelijkheden van een aangepaste licentie. Het is aan te raden om de licentie dan altijd af te nemen in combinatie met de workshop. Onder het kopje ‘workshops’ vindt u meer informatie.